Wellness Center Eve
- Saint Vincent Resort

2010 - 2013
Fields of intervention: interior design

The Saint Vincent Resort project envisages the construction of the new Eve wellness center in the basement of the Grand Hotel Billia, where the old vaulted structures have been restored. By lowering the cellar floor and carrying out a series of important structural interventions, this area hosts the space dedicated to the spa. All the external areas are enhanced by improvements in the surrounding green area.

Photo courtesy Saint Vincent Resort

Web Design / Tommaso Cavallini; Text / Alice Caudera, Laura Cucchi, Donatella Brun; Translation / Richard Peace; Content management / Giorgia Maretta, Laura Presti; Web development / Fri-web.
All contents of this website are protected by copyright and may not be reproduced, distributed or transmitted in any form without the prior written permission of Lissoni & Partners.